Els serveis tècnics municipals de Roses estan treballant per reparar «urgentment» els danys causats per una tempesta de pedra i aigua que va caure ahir a mitja tarda. Es va acumular en només mitja hora 24 mm/m2 d'aigua per metre quadrat. Va ser la intensitat més forta a la comarca, tot i que també hi va haver acumulacions importants a Espolla (16mm/m2) o Cabanes (15mm/m2).

L'aigua va començar a caure, sobretot a Roses i Castelló d'Empúries, a tres quarts de sis de la tarda. Va creuar la comarca d'oest a est i va anar acompanyada de pedra en molts punts, des de Figueres a Roses. Aquí és on, segons el Servei Metereològic de Catalunya, va ser més intensa.

Des de l'Ajuntament han informat que tant Policia Local, com Bombers o l'empresa d'aigües van rebre molts avisos per acumulació d'aigua. Van saltar tapes de claveguera, van haver-hi inundacions i esllavissades. La pedra i la intensitat de l'aigua van deixar imatges com la platja d'Empuriabrava emblanquinada.

Des d'aquest matí l'Ajuntament treballa per recuperar la normalitat en els punts que van resultar afectats com platges o carrers i a l'espera de les previsions metereològiques que anuncien pluja a la tarda, tot i que amb menys intensitat.