El Ministeri de Foment ha resolt definitivament el procés de licitació de les obres de construcció de la rotonda d'accés a l'estació del TAV, a la carretera N-260, llargament reivindicada pels veïns i l'Ajuntament de Vilafant. L'obra, pressupostada inicialment en 553.563 euros, ha estat adjudicada a l'empresa Viales y obra pública per un import final de 44.917 euros. Els treballs tenen un termini de tres mesos.

Aquest giratori ha de regular el trànsit de vehicles a la N-260 en el punt d'accés a diversos nuclis habitats de Vilafant, com ara l'Arengada i el Camp dels Enginyers, a més de ser la porta principal d'entrada a l'estació internacional del tren d'alta velocitat de Figueres-Vilafant.

Els nombrosos accidents i les reiterades promeses incomplertes per part del Ministeri, van provocar que una plataforma veïnal es manifestés durant una llarga temporada en aquest punt. La notícia de la licitació ha estat molt ben acollida per part de l'Ajuntament de Vilafant, que feia temps que esperava aquesta adjudicació.