Per tercer any consecutiu, Figueres s'ha adherit a la campanya 'Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir', que enguany compta amb la participació de 32 municipis catalans, beneficiaris d'un Pla de Barris en el seu centre històric, i que estarà activa fins a finals de juny.

L'objectiu principal de la campanya és dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics i donar a conèixer els atractius turístics dels municipis participants arreu de Catalunya.

Cada vegada que un veí fa una compra en un dels comerços adherits a la campanya aconsegueix una butlleta per participar en el sorteig de diferents regals aportats pels 32 municipis, com ara visites guiades, gastronomia, nits d'hotel, vals descomptes, espectacles... Figueres repartirà els 32 premis entre tres guanyadors.

Els establiments del centre històric adherits a la campanya, més de 80 en aquesta edició, estan convenientment identificats amb el cartell promocional. Tots ells entraran en un sorteig i un aconseguirà el premi ofert pel municipi de Mollerussa.

La campanya a Figueres s'ha organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Figueres -a través del Pla d'Intervenció Integral del Centre Històric de Figueres i l'àrea de Promoció Econòmica- i l'Associació Comerç Figueres.

El llistat de municipis participants són Arbúcies, Balaguer, Besalú, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, Cervera, el Vendrell, Falset, Figueres, Hostalric, la Bisbal d’Empordà, la Pobla de Segur, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, Llagostera, Lleida, Mediona, Mollerussa, Móra d’Ebre, Roda de Ter, Roses, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Ulldecona, Vic i Vilanova del Camí.