Palau-saverdera

Palau-saverdera es promocionarà al Liceu de Barcelona

L´Ajuntament ha signat un acord amb l'empresa Tast Barcelona, que és la responsable del projecte Òpera Samfaina

10.06.2016 | 17:06
La signatura del conveni

L´Ajuntament de Palau-saverdera ha signat un acord amb l´empresa Tast Barcelona, que és la responsable del projecte Òpera Samfaina, per poder fer promoció econòmica i turística de Palau-saverdera al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona.

Òpera Samfaina és un espai gastronòmic de 950 metres quadrats que obrirà a final de mes als baixos del teatre barceloní. L´oli de la Cooperativa de Palau-saverdera i el mateix ajuntament estaran presents en aquest espai per donar a conèixer el poble.

L´acord entre l´Ajuntament i Tast Barcelona ha estat possible perquè els gestors i restauradors de l´espai gastronòmic que ocuparà el baixos del Liceu van recomanar l´oli de la Cooperativa de Palau-saverdera com un dels productes per formar part del projecte.

Com a conseqüència d´aquesta relació comercial, els responsables d´Òpera Samfaina es van posar en contacte posteriorment amb les regidories de Promoció Econòmica i Turisme de l´Ajuntament, per tal d´oferir un espai útil per a la promoció econòmica i turística del poble.

Aquest acord és similar al que han signat altres ajuntaments de Catalunya amb empreses o productes que estaran presents a Òpera Samfaina. A canvi d´una aportació de 9.075 euros, l´Ajuntament pot aprofitar l´espai durant tres anys per donar a conèixer els atractius turístics del poble, així com les seves empreses i comerços.

En concret, i amb una regularitat de tres vegades per any, el municipi tindrà l´opció de presentar i exposar a Òpera Samfaina tots els temes i projectes que consideri més adients en termes de promoció turística i econòmica.

L´estimació d´afluència diària al nou espai gastronòmic dels baixos del Liceu pot superar les 1.000 persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema