El proper, dia 11 de juny, els ports i clubs nàutics de la Costa Brava participaran per segon any consecutiu en l'esdeveniment Marina Day, el dia dels ports esportius de Catalunya.

La iniciativa, impulsada per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics de Catalunya (ACPET), amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, es va concebre l'any passat amb l'objectiu d'apropar tots els públics a l'oferta d'activitats dels ports, tant nàutiques com d'altres àmbits, destinades a les famílies. Aquesta iniciativa, pionera a la Costa Brava, s'ha estès en la seva segona edició a l'àmbit estatal, de manera que als ports catalans s'hi sumen els ports esportius i clubs nàutics de les Balears, València, Andalusia, Galícia, Astúries i el País Basc, entre d'altres.

La jornada inclou una gran diversitat d'activitats, gratuïtes i de pagament, en els diferents ports esportius catalans. Els tretze ports de la costa gironina participants són els de Portbou, Colera, Llançà, el Port de la Selva, Roses, Empuriabrava, l'Escala, l'Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Blanes, així com el Costa Brava i el Port d'Aro. Entre les activitats programades hi ha sortides en vaixell, catamarà i caiac; bateigs de busseig, surf de vela i vela lleugera; tallers de nusos mariners; visites guiades; ofertes gastronòmiques; sortides amb surf de rem; mostres d'embarcacions; sortides amb bicicleta, i minigolf, entre d'altres. En l'àmbit català són trenta els ports que s'han adherit a la campanya i que oferiran un gran nombre d'activitats, tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, d'oci i d'altres àmbits, destinades a tota la família.

Trobareu més informació sobre el Marina Day de Catalunya a la pàgina web de l'ACPET, al Facebook, al Twitter (@MarinaDayCat), amb l'etiqueta #MarinaDaycat, i també als ports participants o per mitjà dels diferents col·laboradors, com és ara el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.