Moventis, la branca de transport de viatgers del grup Moventia, acaba d’estrenar una nova aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que permetrà als seus viatgers conèixer tota la informació a temps real relativa a les seves línies de transport habituals.

Disponible tant per iOS com per Android, l’app mostra un disseny cuidat i intuïtiu, enfocat a l’usuari habitual d’autobús i es pot consultar en dos idiomes (català i castellà). Ente les seves múltiples funcionalitats destaca l’opció de personalització, que permet que cada usuari pugui configurar-se l’app depenen de les seves necessitats, conèixer en temps real tota la informació vinculada a la seva línia d’autobús i estar informat al moment si es produeix qualsevol incidència. Aquesta personalització també inclou un innovador servei d’alertes personalitzat, que permet a l’usuari rebre un avís al seu smartphone quan l’autobús està a prop de la seva parada.

Moventis cobreix actualment la major part de la mobilitat de Catalunya, un fet que es veu reflectit a la seva nova app, dividida en nou zones geogràfiques. Amb aquesta organització, l’usuari pot conèixer els diferents itineraris de cadascuna de les zones i, mitjançant la geolocalització, obtenir informació sobre les parades d’autobús més properes i com arribar-hi, així com la informació dinàmica de transport relativa a la parada.

Coincidint amb el llançament de l’aplicació, la companyia també ha renovat la seva web, i l’ha dotada de les últimes tecnologies aplicades a entorns digitals per a operadors del transport públic. El nou portal és multicanal, disposa d’una pàgina específica per a cadascuna de les marques; està equipat amb tecnologia responsive, per tal d’optimitzar la navegació en qualsevol dispositiu; i a més proporciona als usuaris informació dinàmica a temps real de totes les línies i parades mitjançant la connexió al SAE (Sistema d’Ajuda a l’Explotació) instal·lat a tots els autobusos de la companyia.

Amb aquests dos llançaments, Moventis demostra la seva forta aposta per la innovació i dóna un pas endavant per situar-se al nivell tecnològic que exigeix el sector de la mobilitat de viatgers. Dotada amb un fort esperit innovador, la companyia treballa constantment per desenvolupar noves tecnologies que permetin entendre i organitzar la mobilitat de persones.

Moventis, com a empresa especialitzada en la mobilitat col·lectiva des de 1923, i com un dels operadors de referència per al sector públic, resol les necessitats de mobilitat de persones i organitzacions a través d'una oferta global i complementària. Des dels seus inicis, el grup s'anticipa als nous hàbits de mobilitat i basa la seva oferta en tecnologies innovadores i sostenibles, des de l'àmbit mediambiental i social.