Transport

Moventis estrena nova app per moure's en autobús

A més del llançament de l'aplicació, la companyia també ha renovat la seva pàgina web, que a partir d'ara inclourà informació dinàmica a temps real sobre totes les línies

06.06.2016 | 11:36
Imatge de l´app

Moventis, la branca de transport de viatgers del grup Moventia, acaba d´estrenar una nova aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que permetrà als seus viatgers conèixer tota la informació a temps real relativa a les seves línies de transport habituals.

Disponible tant per iOS com per Android, l´app mostra un disseny cuidat i intuïtiu, enfocat a l´usuari habitual d´autobús i es pot consultar en dos idiomes (català i castellà). Ente les seves múltiples funcionalitats destaca l´opció de personalització, que permet que cada usuari pugui configurar-se l´app depenen de les seves necessitats, conèixer en temps real tota la informació vinculada a la seva línia d´autobús i estar informat al moment si es produeix qualsevol incidència. Aquesta personalització també inclou un innovador servei d´alertes personalitzat, que permet a l´usuari rebre un avís al seu smartphone quan l´autobús està a prop de la seva parada.

Moventis cobreix actualment la major part de la mobilitat de Catalunya, un fet que es veu reflectit a la seva nova app, dividida en nou zones geogràfiques. Amb aquesta organització, l´usuari pot conèixer els diferents itineraris de cadascuna de les zones i, mitjançant la geolocalització, obtenir informació sobre les parades d´autobús més properes i com arribar-hi, així com la informació dinàmica de transport relativa a la parada.

Coincidint amb el llançament de l´aplicació, la companyia també ha renovat la seva web, i l´ha dotada de les últimes tecnologies aplicades a entorns digitals per a operadors del transport públic. El nou portal és multicanal, disposa d´una pàgina específica per a cadascuna de les marques; està equipat amb tecnologia responsive, per tal d´optimitzar la navegació en qualsevol dispositiu; i a més proporciona als usuaris informació dinàmica a temps real de totes les línies i parades mitjançant la connexió al SAE (Sistema d´Ajuda a l´Explotació) instal·lat a tots els autobusos de la companyia.

Amb aquests dos llançaments, Moventis demostra la seva forta aposta per la innovació i dóna un pas endavant per situar-se al nivell tecnològic que exigeix el sector de la mobilitat de viatgers. Dotada amb un fort esperit innovador, la companyia treballa constantment per desenvolupar noves tecnologies que permetin entendre i organitzar la mobilitat de persones.

Moventis, com a empresa especialitzada en la mobilitat col·lectiva des de 1923, i com un dels operadors de referència per al sector públic, resol les necessitats de mobilitat de persones i organitzacions a través d'una oferta global i complementària. Des dels seus inicis, el grup s'anticipa als nous hàbits de mobilitat i basa la seva oferta en tecnologies innovadores i sostenibles, des de l'àmbit mediambiental i social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema