L´Associació d´Hostaleria de l´Alt Empordà ha dut a terme aquesta setmana a les instal.lacions de l´Escola d´Hostaleria, a Figueres, un Workshop per tal de posar en contacte empreses del sector turístic de la comarca que necessiten incorporar personal de cares a la nova temporada i persones que busquen feina. A la trobada hi han participat una quinzena d´empreses que oferien una trentena de llocs de treball per cobrir vacants sobretot de cuiner, ajudant de cuina, cambrers de sala i de cafeteria i recepcionistes; i 50 aspirants a aconseguir una feina, entre els quals hi havia alumnes de l´escola d´hostaleria de l´alt empordà i persones procedents del SOC .

Durant el Workshop les empreses, representades pels responsables de l´Associació, van entrevistar els candidats i a partir d´aquí decidiran qui reuneix el perfil per ocupar el lloc de treball que s´oferta.

La trobada s´emmarca en la voluntat de l´Associació d´Hostaleria de l´Alt Empordà de fomentar l´encaix entre oferta i demanda i vetllar perquè es continui oferint en el sector turístic de la comarca un servei de qualitat amb personal qualificat. Donat els bons resultats de l´edició d´aquest any , l´Associació té intenció de repetir el workshop de cares a properes edicions.