Roses

Fina Saurina i Marc Danés es reuneixen per valorar el SIAD

El Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) ofereix assessorament en diferents àmbits a les dones de Roses

01.06.2016 | 16:28
Marc Danés i Fina Saurina.

La coordinadora territorial de l'Institut Català de la Dona, Fina Saurina, s'ha reunit amb el regidor de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Roses, Marc Danés, així com amb els tècnics municipals d'aquesta àrea, per fer una valoració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de Roses.

Durant la visita la coordinadora i els responsables del servei han fet una valoració molt positiva de la feina desenvolupada en el darrer any a Roses, consistent en oferir assessorament en diferents àmbits a les dones de la població.

El SIAD és un servei que ofereix informació, formació i facilita l´accés de les dones a diferents recursos de tipus laboral, associatiu, cultural i educatiu, i potencia la seva participació en la vida pública. Disposa d´assessorament jurídic i psicològic gratuïts.

A part, també realitza una important tasca de dinamització sociocomunitària, ja que treballa conjuntament amb les entitats de dones del municipi o comarca en la realització d'accions que visualitzin les aportacions de les dones. Una part important de les atencions que realitza estan relacionades en la detecció i prevenció en l'àmbit de la violència masclista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema