Tossa de Mar

Urbanisme tomba el projecte de l'hotel de cala Morisca

Consideren que genera un impacte paisatgístic "massa gran" i que els promotors no han justificat l´increment de sostre de més de 8.000 metres quadrats

28.05.2016 | 13:23

La Comissió Territorial d´Urbanisme ha emès un informe desfavorable a l´avanç de modificació del pla d´ordenació urbanística en el sector del pla parcial de cala Morisca, a Tossa de Mar (Selva), on es preveia construir un hotel de quatre estrelles. En primer lloc, consideren que el projecte té un impacte paisatgístic i visual massa gran i, en segon lloc, destaquen que els promotors no han justificat l´increment de sostre de més de 8.000 metres quadrats.

En aquesta línia, la Comissió d´Urbanisme assenyala que els promotors proposen edificar en una zona molt fràgil, amb pendents superiors al 20% i massa a prop de l´espai protegit pel Pla d´Espais d´Interès Natural (PEIN) del Massís de les Cadiretes. Al mateix temps, comenten que tot i que el projecte tenia previst deixar espais lliures amb vegetació, no n´hi ha suficients perquè funcionin com a connectors naturals. En cas que vulguin tirar endavant la construcció, els promotors hauran de modificar completament el projecte i tornar a engegar els tràmits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema