Tossa de Mar

Urbanisme tomba el projecte de l'hotel de cala Morisca

Consideren que genera un impacte paisatgístic "massa gran" i que els promotors no han justificat l´increment de sostre de més de 8.000 metres quadrats

28.05.2016 | 13:23

La Comissió Territorial d’Urbanisme ha emès un informe desfavorable a l’avanç de modificació del pla d’ordenació urbanística en el sector del pla parcial de cala Morisca, a Tossa de Mar (Selva), on es preveia construir un hotel de quatre estrelles. En primer lloc, consideren que el projecte té un impacte paisatgístic i visual massa gran i, en segon lloc, destaquen que els promotors no han justificat l’increment de sostre de més de 8.000 metres quadrats.

En aquesta línia, la Comissió d’Urbanisme assenyala que els promotors proposen edificar en una zona molt fràgil, amb pendents superiors al 20% i massa a prop de l’espai protegit pel Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) del Massís de les Cadiretes. Al mateix temps, comenten que tot i que el projecte tenia previst deixar espais lliures amb vegetació, no n’hi ha suficients perquè funcionin com a connectors naturals. En cas que vulguin tirar endavant la construcció, els promotors hauran de modificar completament el projecte i tornar a engegar els tràmits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema