Figueres

Un estat de Brasil s'interessa per la gestió turística i de mobilitat de Figueres

La delegació de Paraná ha estat rebuda a l'Ajuntament per conèixer el funcionament de la ciutat

24.05.2016 | 16:21
Els representants brasilers i figuerencs.

Aquest dimarts ha tingut lloc la recepció d'una delegació de representants de l'Estat de Paraná, al Brasil. En concret s'han desplaçat fins a Figueres el Secretari de Desenvolupament Urbà de l'Estat de Paraná, Carlos Roberto Massa Junior, i el Diputat Federal pel mateix Estat, Alexandre Kuster.

Paraná és un Estat situat al sud de Brasil, entre els Estats de São Paulo al nord i Santa Catarina al sud, amb una superfície sis vegades més gran que Catalunya i amb una població d'onze milions d'habitants. És un dels estats més industrials de Brasil i amb un gran potencial econòmic i turístic.

La delegació, que ha estat rebuda pel Tinent d'Alcalde Pere Casellas i pel regidor Manel Toro, s'ha interessat a conèixer de primera mà la gestió de la mobilitat en ciutats amb un fort impacte turístic com Figueres.

El Tinent d'Alcalde ha destacat la ciutat de Figueres com a model de ciutats petites potents en turisme cultural i el fet que des d´altres ciutats i territoris s´interessin per l´experiència de la ciutat a l´hora de gestionar aquest tema.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema