Aquest mes de maig, el cens de Vilamaniscle ha assolit la xifra dels 203 empadronats. "Feia 60 anys que Vilamaniscle no tenia 200 habitants", remarca l´alcalde del municipi, Ramon Bonaterra (CiU), el qual afegeix que "el creixement lent, però sostingut, dels últims anys ens confirma que, malgrat que encara manquen serveis al poble, la feina feta entre tots fa de Vilamaniscle un poble atractiu per viure-hi tot l´any".

L´Ajuntament és conscient que encara li queda molta feina per fer, tot i que té clara una cosa: "Volem continuar essent un poble petit, independent i autèntic, on totes les veïnes i els veïns participem per no perdre la nostra idiosincràsia", diu Bonaterra.

En poc més d´un any, Vilamaniscle ha estrenat dos nous punts d´interès per a veïns i visitants. Al nou Hotel Rural Mas Vivent, obert fa encara no un any, ara s´hi afegeix la inauguració del restaurant Amb Oli, a la plaça Major. El consistori té interès en l´obertura de nous establiments comercials, que projectin el poble arreu del territori.