L'Espai Armengol us presenta un nou workshop pel 28 de maig, a les 10 hores. Seguint amb la voluntat de tractar temes únics, aquesta vegada volem aprofitar el post Sant Jordi i tot el que comporta per parlar de llibres.

Naturalment, però ho farem aportant també una vessant tecnològica a la temàtica. I per fer-ho ens preguntem: quina relació tenen el llibre digital i el llibre en paper? Mantenen una relació de convivència o d'enfrontament? Potser no és cap de les dues, però de ben segur que els dos protagonistes del workshop ens donaran una visió de rabiosa actualitat sobre el tema.

Carme Fenoll, bibliotecària catalana, és del 2012 la Cap del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Entre d'altres, Fenoll ha estat una de les responsables de la introducció del llibre digital a la xarxa de biblioteques de Catalunya i per tant coneix a la perfecció el món del llibre digital i del llibre clàssic.

L'altre protagonista serà Bernat Ruiz, observador actiu de la industria editorial i autor del bloc HYPERLINK "http://www.bernat-ruiz.com/"bernat-ruiz.com, on parla principalment sobre els canvis en el món del llibre des del punt de vista tecnològic com històric. Ells dos seran els protagonistes d'una jornada on, més que mai, el públic tindrà un protagonisme destacat per debatre sobre la convivència -o no- entre llibre digital i llibre en paper. A més hem preparat una fila 0 amb escriptors i personalitats relacionades amb el món del llibre que també ens ajudaran a debatre sobre el tema.

Recordar que l´Espai Armengol és el projecte de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de HYPERLINK "http://ca.visual13.com/"Visual13, la productora audiovisual impulsada pels emprenedors Marta Puigsegur i Vicenç Asensio. Es tracta d´un centre obert a la ciutadania amb una programació estable de conferències, workshops i activitats infantils que vol fomentar arreu la creativitat empresarial, social i cultural i impulsar l´ús de l´audiovisual i de les noves tecnologies. Instal·lat a Vilajuïga, al cor de l´Empordà, i obert l'any 2010, l´Espai Armengol s´ha convertit en un centre gironí de referència en els eixos fundacionals de la iniciativa: audiovisual, internet, tecnologia i territori.