El proper divendres 20 de maig, a partir de les 20h, a la Sala d´Actes de la Casa de Cultura de Llançà, tindrà lloc un acte de reconeixement al que, fins la passada legislatura, ha estat alcalde del municipi, Pere Vila.

L´acte neix de la voluntat d´un grup de veïns del municipi de diverses edats i condició amb l´objectiu comú de poder-li mostrar l´afecte que senten per ell i reconèixer la seva vàlua com a persona. Val a dir que no és en cap cas un acte polític i serà obert a tothom que hi vulgui participar. En el decurs del mateix, que s´ha emmarcat sota el títol "Reconeixement a un bon amic, Pere Vila", es farà un repàs de la seva trajectòria personal i professional, on hi hauran moltes sorpreses, tot pensant en que sigui molt amè, per tota la família i amb una forta dosi d´emotivitat.

Cal destacar que s´ha creat una comissió específica de seguiment dels actes per coordinar tota la jornada. Aquesta ha estat creada per un gruix important de la població que, de manera voluntària, ha volgut fer la seva aportació per ajudar a fer un acte inoblidable per l´amic Pere Vila.