Vaga a l'operadora SNCF dimarts i divendres

Una vaga afectarà alguns trens que enllacen Catalunya amb Europa

Els trens afectats són els que connecten Barcelona amb Marsella, Lió, Tolosa i París

17.05.2016 | 20:54

Una convocatòria d'aturada laboral a l'operadora ferroviària francesa SNCF que comença aquest dimarts a les 19h i fins aquest divendres afectarà alguns trens que uneixen Catalunya amb França, segons ha informat Renfe. Així, aquest dimarts el tren entre Barcelona i Tolosa finalitza el seu recorregut a Perpinyà, mentre que la resta de serveis internacionals funcionen amb normalitat. Per dimecres, els trens que enllacen en els dos sentits Barcelona amb Tolosa i Lió no circularan, mentre que els que connecten la capital catalana amb París i Madrid amb Marsella prestaran el seu servei habitual.

De cara a dijous, els trens que enllacen en els dos sentits Barcelona amb Tolosa i Lió i Madrid amb Marsella no circularan. En canvi, els trens entre Barcelona i París funcionaran amb normalitat en els dos sentits. I divendres, els passatgers que es desplacin de Tolosa a Barcelona des de Tolosa i Carcassona hauran d'agafar un tren regional fins a Narbona i podran continuar fins a Barcelona amb el tren que fa la ruta entre Marsella i Madrid.

Els serveis AVE i Avant entre Barcelona i Figueres prestaran el seu servei habitual tots els dies afectats per la vaga.

D'altra banda, durant el període d'aturada laboral a França, la companyia ferroviària no es garanteix que els trens de la línia R3 puguin arribar a la Tor de Querol ni que els de l'R11 ho facin fins a Cervera, a la Catalunya del Nord. En aquest cas, els trens iniciarien o finalitzarien el seu recorregut a Puigcerdà o Portbou, respectivament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema