Roses

Roses porta la seva oferta turística a Aratur, a Saragossa

La fira ofereix al visitant un extens ventall de l'oferta d'oci, cultura i gastronomia de les principals destinacions

13.05.2016 | 13:47

Roses participa des d'aquest divendres, 13 de maig, fins al diumenge, dia 15, a la Fira ARATUR, l'aparador de productes i serveis turístics celebrat a Saragossa i que ofereix al visitant un extens ventall de l'oferta d'oci, cultura, gastronomia i atractius de les principals destinacions turístiques.

Les dates de celebració del saló afavoreixen també la presa de decisió de destinacions per part del visitant, així com la promoció de paquets turístics. A més, Aratur recull nombroses activitats paral·leles com conferències i presentacions, trobades amb turoperadors i majoristes, workshops, etc.

En la seva aposta per oferir una experiència més enllà del viatge i una àmplia oferta en turisme esportiu, familiar, cultural i culinari, l'Àrea de Turisme de Roses ha volgut ser present a la Fira de Saragossa per promocionar l'oferta d'activitats de la població (Fira de la Rosa, Transpyr Coast, Tour de França, Festival de Drons, Festivals de música i cinema...), la seva gastronomia, la seva oferta en la pràctica d'esports com el senderisme o els esports nàutics, les seves platges i entorn natural, monuments, activitats familiars, etc.

Sens dubte, l'emplaçament estratègic de Saragossa, amb més de 700.000 habitants, afavoreix el desplaçament de milers de visitants fins a àrees properes com Catalunya, oportunitat que Roses no ha volgut deixar escapar per presentar a aquest públic tots els productes i serveis turístics amb què compta, en un marc de referència pel que fa la qualitat de l'oferta i la demanda com és Aratur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema