ERC Figueres ha anunciat, aquest dimecres, que finalment donarà suport al Projecte de Local Social de l'Estadi Municipal de Vilatenim que es portarà al plenari d'aquest dijous 12 de maig. Els republicans argumenten que "s'ha fet un canvi radical respecte al projecte que es va portar al ple del mes de febrer" i que es va denegar per part de tota l'oposició en bloc.

En aquesta línia la portaveu del grup municipal d'ERC a l'ajuntament de Figueres, Agnès Lladó, explica que "la Unió es fa càrrec de l'adequació de la part interior d'aquesta zona coberta i el conveni de cessió d'ús també deixa clar que qualsevol entitat o club que sol·liciti a l'ajuntament la utilització de l'Estadi, i sempre que no interfereixi en la programació de la Unió, podrà utilitzar-lo previ acord de les despeses que es puguin generar".

L'ajuntament invertirà a cobrir una part de la zona sud de l'Estadi i adequarà l'espai perquè sigui més accessible. El consistori assumirà el cost que ja estava aprovat tot i que es produirà un canvi de destí respecte a la inversió inicial. Es prioritza aquesta inversió en comptes de la reforma que calia fer a les zones dels gols.

Lladó recorda que "aquest projecte no s'hauria d'haver aturat. Simplement calia explicar-lo amb claredat i, entre tots plegats, treballar-lo perquè fos beneficiós per a la ciutat".