Creu Roja a Girona i el Patronat del Santuari de la Mare de Déu del Mont han signat un conveni de col·laboració que permetrà a Creu Roja renovar la instal·lació d´un repetidor de la seva xarxa de comunicacions provincial i garantir així la cobertura dels recursos arreu del territori en cas d´emergència o per a qualsevol intervenció sòcio-sanitària de la Institució.

El conveni de col·laboració signat per part del President del Patronat, Josep Serra, i per la presidenta provincial de Creu Roja a Girona, Roser Llevat, permetrà continuar disposant d´un espai físic on s´ha instal·lat una nova estació repetidora connectada a una de les antenes que hi ha en els terrenys del Santuari.

Així mateix, Creu Roja col·laborarà amb el Patronat mitjançant l´aportació dels recursos disponibles en cada moment en el suport logístic i tècnic en cas d´accident o emergència en les instal·lacions del Patronat o en els seus voltants.

Aquest conveni suposa una actualització i un reforç en la relació mútua que ja venien mantenint les dues Institucions des de feia anys i que ja havia permès la instal·lació d´un antic repetidor de Creu Roja en el mateix indret.

Creu Roja va atendre el 2015, amb els seus dispositius d´emergències, serveis preventius, salvament marítim i transport sociosanitari, a un total de 9.739 persones, en més de 4.047 intervencions a les comarques de Girona.