La convocatòria d'aturada laboral a l'operadora ferroviària SNCF pel dijous 28 d'abril afectarà la circulació, en tots dos sentits, del tren internacional que enllaça Barcelona amb Lió. La resta de serveis de Renfe-SNCF en Cooperación que enllacen Catalunya amb França circularan amb normalitat.

D'altra banda, durant el període d'aturada laboral a França, no es garanteix que els trens de la línia de la línia R3 puguin arribar a la Tour de Carol ni que els de l'R11 ho facin fins a Cerbere. En aquest cas, els trens iniciarien o finalitzarien el seu recorregut a Puigcerdà o Portbou, respectivament.

Renfe ha informat que és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D'altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l'efecte en el telèfon únic d'atenció i reserves: 902 320 320.

A més, Renfe-SNCF en Cooperación han establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.