L'Escala

L'Anxova Milionària de l'Escala reparteix un segon premi de la Loteria Nacional

Aquest és el sisè premi que l'administració ha repartit des que va començar l'any

22.04.2016 | 16:15
Un treballador i un client de l´administració mostren el número que ha estat premiat

L´Anxova Milionària, l´administració de loteria número 1 de l´Escala, situada al número 9 del carrer Enric Serra d´aquesta població, va vendre el segon premi de la Loteria Nacional d´ahir dijous, guardonat amb 60.000 euros. Des de principi d´any, aquesta administració ja ha repartit sis premis importants. Al mes de gener va vendre una butlleta amb 5 encerts a la primitiva, un altre segon premi del sorteig del dijous de la Loteria Nacional (60.000 euros, 6.000 euros el dècim) i un ple al 15 (26.550 euros). A l´abril va repartir un altre ple al 15, que aquesta vegada va correspondre a un premi de 60.444 euros, i un premi a l´Euromillón, repartint en aquest cas 2.712,80 euros.

Félix Pons, administrador de l´Anxova Milionària, explica que "no és gens normal el ritme de premis que portem, especialment pel rati de vendes que tenim". "Hi ha administracions que només es dediquen a la travessa i reparteixen premis cada setmana, però a les comarques gironines no hi ha cap més administració que hagi repartit en tan poc temps aquesta varietat". Pons afirma que des de l´administració estan molt satisfets i confien en continuar amb la bona ratxa.

Administració premiada

Des de la seva creació l´any 1986, L´Anxova Milionària no ha parat de repartir premis amb La Quiniela, la Bonoloto, la Loteria Primitiva, el Gordo, l´Euromillón i la Loteria Nacional. El 2015 va fer dos números anteriors al primer premi de la Loteria Nacional, i el 2014 va repartir gairebé 14,5 milions d´euros en premis, entre ells el més gran de la història a les comarques gironines, 12.330.000 euros amb el Gordo de la Primitiva.

El 2 de desembre de 2006 també va repartir 9 milions d´euros. Només sis mesos abans, el 22 de juny de 2006, ja havia tocat un altre primer premi, que en aquella ocasió va deixar 3 milions d´euros a l´Escala. Exactament la mateixa quantitat es va repartir amb el primer premi del sorteig del 24 de maig de 2007. L´any 2004 es va vendre el primer premi del sorteig del dijous del mes de gener. Des que va començar el 2016, l´administració ja ha repartit sis premis: dos plens al 15, un euromillón, un premi de 5 encerts a la primitiva i un altre segon premi del sorteig del dijous de la Loteria Nacional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema