El proper diumenge 17 d'abril, es donarà a conèixer l'establiment guanyador del premi "Millor tapa 2016" de la Ruta de les Tapes de Roses celebrada a la població entre els passats 1 i 10 d'abril, així com el sorteig d'un dinar o sopar entre els participants de la Ruta que van lliurar la butlleta del concurs. L'acte s'emmarca en la celebració de la III Mostra de Vins DO Empordà del Festival Vívid.

La gastronomia i l'enologia segueixen essent protagonistes a Roses el proper cap de setmana, amb la realització de diferents actes. D'una banda, el Festival Vívid 2016, vinculat al món del vi que engloba una gran quantitat d'activitats durant el mes d'abril per descobrir el vi en totes les seves vessants, ofereix una visita guiada i una mostra de vins.

La visita consistirà en una una excursió matinal pels monuments megalítics existents al voltant de les vinyes de Mas Marès (dissabte 16, 9h, 10€). Diumenge 17, s'instal·larà a partir de les 10 h la III Mostra de Vins DO Empordà a la plaça Catalunya.

Aprofitant la realització de la mostra, l'Ajuntament donarà a conèixer a les 12, l'establiment guanyador del títol "Millor Tapa 2016", guardó escollit per votació popular del públic assistent a la Ruta de les Tapes de Roses 2016. D'altra banda, entre totes les persones que han participat en el concurs presentant la butlleta amb la seva votació, tindrà també lloc el sorteig d'un àpat (dinar o sopar) per a dues persones, en algun dels 25 establiments participants en la Ruta.