El passat cap de setmana, l'Alberg Costa Brava de Llançà va organitzar un blogtrip denominat "Famílies intrèpides" amb 4 bloggers referents de turisme familiar on els hi van proposar un munt d'activitats familiars per Llançà i el seu entorn. Les propostes ofertes van ser activitats molt consagrades dintre del programa d'acollida als visitants que ofereix l'Àrea de Turisme de Llançà: "Els ulls de la sirena", "Els sons de la nit" i "Els pirates de Cap de Ras".

Ahir dimarts, l'Àrea de Turisme de Llançà va rebre a la periodista redactora de la prestigiosa guia turística francesa "Le petit futé" la qual està treballant en la propera guia de la Costa Brava. La periodista va conèixer els principals recursos del nostre municipi i de ben segur que en parlarà molt bé a la guia.

Des de l'Àrea de Turisme de Llançà volem agrair a Empordà Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per pensar en Llançà a l'hora d'atendre fam trips i press trips. Aquestes accions sempre son molt positives per posar en valor el nostre municipi.