Aquest dijous, 14 d'abril, el Teatre Municipal de Roses celebra la sessió 'La FP Dual i les Empreses', organitzada per la Cambra de Comerç de Girona. L'acte se centra en la presentació del cicle formatiu d'Administració i Finances en modalitat dual que s'imparteix a l'institut Cap Norfeu de Roses, amb l'objectiu de millorar la formació dels estudiants fent participar més les empreses en la formació dels alumnes.

La Formació Professional Dual s'està implantant a Catalunya amb l'objectiu de millorar la capacitat de les empreses de disposar de persones qualificades adequadament per a les seves necessitats. La formació en alternança i dual combina l'aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica, augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses en el procés formatiu dels alumnes. D'aquesta manera, l'educació rebuda s'adapta a les necessitats reals del mercat i es fa més útil al sistema productiu, millorant així la ocupabilitat dels joves.

Per donar a conèixer aquest projecte, es convoca els empresaris a la taula-rodona que tindrà lloc dijous al Teatre de Roses. L'acte comptarà amb la participació del director territorial d'ensenyament a Girona, Josep Polanco; del vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, i del director de l'INS Cap Norfeu, Agustí Brunyol.

En la taula rodona participaran Miquel Gotanegra, president de l'Associació de Càmpings de Girona; Eduard Torrent, director-gerent de la Cambra de Comerç de Girona, Montse Mindan, alcaldessa de Roses; Sara Oliveras, coordinadora d'FP de Girona, i Natàlia Duran, enòloga de la cooperativa de Garriguella. La cloenda anirà a càrrec del president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Ferran Roquer.

L'acte s'iniciarà a les 20 hores. Tot i estar adreçada a l'empresariat, pot assistir qualsevol persona interessada a conèixer aquesta nova modalitat formativa. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament a la Cambra de Comerç de Girona, mitjançant el correu electrònic formacio@cambragirona.org o bé telefònicament trucant al 972 418 500.