El càmping Aquarius de Sant Pere Pescador disposa des d´aquest mes, d´una estació de càrrega per als vehicles elèctrics. L´estació es troba en la zona d´aparcaments i està disponible per als clients i també a disposició pública fins al 31 d´octubre que acaba la temporada.

Aquest nou servei dóna resposta a la necessitat d´alguns clients que preguntaven per les ubicacions de les estacions de càrrega per a vehicles elèctrics a la demarcació de Girona. Els clients del càmping Aquarius són majoritàriament alemanys i s´ha donat al cas d´un client que l´any passat va venir des d´Alemanya en un vehicle elèctric.

L´estació de càrrega està dissenyada per a carregar 2 vehicles al mateix temps i té 2 preses "schuko" per e-bikes o càrrega lenta i 2 preses "mennekes" que permeten la recàrrega ràpida de cotxes elèctrics.

Per utilitzar l´estació de càrrega el client rep a la recepció una targeta RFID que li permet accedir al sistema. El càmping Aquarius forma part de l´Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador, juntament amb La Ballena Alegre, Las Dunas, La Gaviota i Las Palmeras. L´Associació està molt compromesa en actuacions en favor de la protecció de la natura i l´entorn que envolta els càmpings. Una de les darreres actuacions en aquest sentit ha estat l´aportació econòmica que ha permès contribuir a la rehabilitació del Centre de Fauna ubicat al Parc dels Aiguamolls de l´Empordà.