Urbanisme

L'Escala genera un nou espai darrere de la sala polivalent

Permet millorar la connexió a peu entre la zona de l'institut i els equipaments esportius

14.02.2016 | 09:53
La part posterior de la Sala.

Els treballs de millora de l'entorn de la Sala Polivalent ja estan pràcticament finalitzats, amb el condicionament de la part posterior d'aquest equipament públic, que permet millorar la connexió a peu entre la zona de l'institut i la de la Sala Polivalent, el Pavelló Poliesportiu, la Piscina Municipal i les pistes de tennis.

Després de la millora de la part davantera de la Sala Polivalent i de la lateral, faltava per completar la part del darrera, amb un solar amb gran desnivell que va adquirir l'Ajuntament per tal de poder millorar la comunicació entre els diferents espais d'aquesta zona. S'han creat diversos espais planers i escales per superar els desnivells. El projecte també ha inclòs l'enjardinament de l'espai i la creació d'un espai de rocòdrom a la paret posterior de la Sala Polivalent, que complementarà el rocòdrom interior (ambdós gestionats com a espais d'aprenentatge i perfeccionament per la secció de Muntanya del CER).

"Aquesta és una zona de pas que ara podrà tenir nous usos i unes millors condicions de seguretat", apunta el regidor d'Urbanisme, Josep Bofill, el qual destaca la connectivitat entre l'institut i l'escola i la zona d'equipaments lúdics i esportius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema