Unió Democràtica de Catalunya a Figueres ha celebrat la seva assemblea amb la finalitat de renovar càrrecs i escollir delegats per al Congrés del partit. L'actual president i regidor a l'Ajuntament, Manuel Toro, ha estat reelegit en el càrrec. Durant l'acte, Toro va fer un breu resum dels fets i vida de la local a Figueres en els darrers quatre anys, remarcant que "Unió a Figueres i l'Empordà continua profundament implicada en el desenvolupament de la nostra identitat local i comarcal, impulsant el treball en xarxa entre les administracions i recercant la implicació dels particulars, empreses i associacions en aquest magnífic objectiu que és impulsar el coneixement i desenvolupament de la nostra ciutat, capital de l'Alt Empordà".

També es va referir ra la necessitat que Unió "recuperi i ocupi l'espai i l'opció catalanista de centre moderat i integrador que en els darrers 30 anys ha ocupat la federació de CiU. A Unió li correspon defensar la plena sobirania de Catalunya des del diàleg, la democràcia, l'europeisme i la cohesió social".

A continuació es va procedir a l'elecció dels membres de la Junta Local i a la del President de la mateixa, havent estat nomenats President: Manuel Toro Coll; Vicepresidenta: Núria Galimany Granés; Secretari: Agustí Ayats Dabau; Vocals: José Luis Yécora Romero, Lluis Carbó Saguer, Rafael Benages i Cort, Pere Mateo Castiñeira, Manuel Fernández Pontiveros.