El Comitè d'Empresa de Fisersa Ecoserveis està molt atent als moviments que fa l'Ajuntament de Figueres per plantejar les condicions de la nova concessió, que s'ha de posar en marxa el pròxim mes d'octubre. L'alcaldessa, Marta Felip, va dir la setmana passada en el xat d'emporda.info que "ningú perdrà el seu lloc de treball i tothom mantindrà el seu salari".

El president del Comitè, Ricardo López, diu taxativament que les declaracions de Felip "són falses, perquè hi ha voluntat de dividir la plantilla. No hi estem d'acord i ens plantegem fer mobilitzacions aviat per evitar-ho". López creu que la intenció municipal "és dividir l'actual Ecoserveis en diverses parts per poder abaixar sous i drets socials. Volen que jardins i enllumenat passi a Fisersa i que les escombraries es divideixin en dues parts, una de recollida i una de neteja. No consentirem que facin res de tot això".

Ricardo López assegura que "fa dies que tenim demanada una reunió amb l'alcaldessa per parlar-ne, però encara no ens ha convocat. Volem diàleg".