El passat dissabte 30 de gener es va fer a Llançà la primera edició del Street Food Winter a l'Envelat del Mercat de La Vila. Aquesta activitat, fruit de l'iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà, va aglutinar més d'un miler de persones amb el principal objectiu d'oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.

La proposta tractava d'oferir de 12 tapes a càrrec de 6 establiments locals les quals anaven acompanyades dels vins de la DO Empordà amb la presència de 5 cellers.

L'acte es va dividir en dues parts, la primera de 19 a 23h amb l'oferta de tapes i degustacions de vi acompanyats de la música Jazz de Jazztons Trio i de les versions acústiques d'Anne Sea & The Platypus i la segona, on bars del municipi van oferir copes per acompanyar el concert del sempre fantàstics "The Covers Band".

La valoració que s'extreu ha estat molt positiva amb més de 2.000 tapes servides superant així la quantitat de tapes servides el passat mes de juny en el Street Food de La Gola del Port de Llançà.