L´Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l´Escala, l´ADET, presentarà, aquest dijous, a partir de dos quarts de nou del vespre, a la sala d´actes municipal, el nou portal web de turisme. La nova web oferirà una millor imatge amb un nou disseny, més accessibilitat amb més funcions i amb la novetat del portal de reserves d´allotjaments i activitats. Aquest era un punt que mancava a l´anterior projecte multimèdia i que era molt reclamat des del sector privat, ja que, d´aquesta manera, qualsevol visitant al portal web podrà reservar nit a un hotel, taula en un restaurant o qualsevol activitat amb reserva sense necessitat de sortir de la pàgina web i de forma molt senzilla.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme de l´Ajuntament de l´Escala, Marta Rodeja, avança que serà una web "fàcil de navegar" i defensa la combinació entre els sectors públic i privat a l´hora de projectar el municipi a l´exterior. "Crèiem que era important, per als empresaris del municipi, que fossin presents a la xarxa", argumenta Rodeja, destacant la bona sintonia existent.

La presentació del nou portal turístic escalenc, aquest dijous al vespre, s´emmarcarà en una jornada que estarà dedicada al sector turístic, ja que també hi han estat convidats el director i el director de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos i Jaume Marín, respectivament. Aquest últim oferirà una ponència sobre les relacions entre Internet i el turisme.