L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà ha fet balanç de la temporada 2015. En la darrera reunió de l'any,ha presentat el document que resumeix les principals accions de l'àrea de Turisme d'aquesta temporada, així com també la presentació del projecte Europeu en què està participant el consistori llançanenc.

De l'informe de valoració de la present temporada, es desprèn que, aquest 2015, les oficines de turisme de Llançà -oficina central, punt d'informació de la Torre, oficina del port i punt d'informació de l'estació de tren- han atès un total de 68.000 consultes. Aquesta xifra, segons la memòria anual, representa un augment del 25 per cent de consultes ateses a les oficines de Llançà respecte al 2014.

El punt on s'han fet més consultes és a l'oficina de turisme del port, amb 46.000, seguit de l'oficina central, amb 16.000 consultes. Entre el punt d'informació de la Torre i de l'estació de tren, s'han comptabilitzat 6.000 consultes. Cal destacar que l'estiu del 2014 es va posar en marxa el punt d'informació a l'estació de ferrocarrils, per atraure els visitants que arriben al municipi en tren.