Organització juvenil

Les JERC de Figueres renoven la seva Permanent

Jesús Vidal, Jordi Vidal, Beth Llamas i Ferran Quintana són els nous responsables

29.12.2015 | 17:18
La Permanent Local amb militants.

Les JERC Figueres ha celebrat, aquest dimarts, l'Assemblea per escollir una nova Permanent Local. Els militants s'han reunit a la seu del carrer Sant Llátzer de Figueres per decidir el rumb de l'organització del proper 2016 i escollir els secretaris que portaran a terme el lideratge del projecte local.

La nova permanent ha sortit escollida per unanimitat amb Jesús Vidal com a nou Portaveu, Jordi Vidal com a secretari d'Organització, Beth Llamas com a secretària de Finances i Ferran Quintana com a secretari d'Imatge, comunicació i 2.0.

Iria Gibert, portaveu sortint, després de fer el balanç de la feina feta durant dos mandats ha expressat "l'orgull de formar part d'aquesta organització, sobretot perquè fer política des de l'òrbita juvenil i amb un grup de jovent disposat a comprometre's per un projecte col·lectiu no és fàcil, però hem aconseguit tenir activitat el dia a dia i poder influir i aportar a la política local, a la ciutat i al jovent amb idees de canvi".

"Hem aconseguit ser una de les seccions locals més actives i amb més nombre de militants dels Països Catalans i això ens ha permès abocar tots els nostres esforços en ser la veu del jovent figuerenc en matèria de participació ciutadana, canvi de model de Festa Major, i amb els temes que afecten els i les joves de la ciutat. Estic segura que les persones que agafaran el relleu ho fan amb la màxima il·lusió i que sabran donar continuïtat en aquest projecte col·lectiu. Tot el meu suport per a la nova permanent i moltes gràcies a totes les companyes i companys amb els que hem compartit camí per haver-ho donat tot per aquest projecte".

Una vintena de militants i simpatitzants han escollit per unanimitat i amb sufragi universal en Jesus Vidal com a nou Portaveu, responsabilitat que ocuparà durant el proper any fins a la propera renovació. Aquest, un cop fet el recompte de vots ha dit: "Em fa molta il·lusió encarar aquest projecte i tinc moltes ganes de començar a treballar-hi. Estic segur que amb l'organització que tenim tot el que ens proposem podrà ser possible gràcies a la feina de tots. Tenim molta feina per endavant, com tots els projectes que ja fèiem i que volem seguir fent, com el Destaca't, Figueres Obre els Ulls, l'Embarraca't i nous projectes que tenim pensats per fer d'ara endavant".

En aquesta nova etapa, les JERC esperen "seguir millorant els aspectes interns de l'organització, seguir creixent en número de membres i també seguir expandint la seva presència a peu de carrer i al costat del jovent de la ciutat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema