L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf tancarà del 12 de gener al 16 de març, per tal d'executar els treballs de remodelació i millora de les seves instal·lacions.

Els treballs es realitzaran en dues fases: En una primera fase, del 12 de gener al 16 de març, on l'hotel romandrà tancat, es remodelaran 32 habitacions, les zones comuns, els diferents espais gastronòmics i la zona Wine Spa, entre d'altres.

El projecte de disseny de la reforma de l'Hotel, és un encàrrec a la prestigiosa interiorista Sandra Tarruella. Tarruella - Trenchs Studio es defineixen com a creadors d'espais que provoquen emocions, i aquesta és clarament la voluntat del projecte, respectant sempre la tradició i l'entorn del conjunt. Entre els projectes de l'estudi destacaríem L'Hotel Om, el Grand Hotel Central, el Ena de Carlos Abellán a Sevilla y el restaurant Bravo 24 del Hotel W i com a últim projecte d'hotels és el del Dear Hotel de la Gran Via madrilenya. Aquest any ha rebut el "Premio Interiorista del Año AD 2015"

Com que els treballs es duran a terme a l'edifici principal de l'Hotel, l'activitat de Golf no es veurà afectada i seguirà obert tots els dies en el seu horari habitual (de les 8 a les 18 hores). Però les activitats de gimnàs, classes dirigides i de pàdel es traslladaran a la sala Golf i es mantindrà també obert el servei de Cafeteria i Snack a la zona de l'actual Wine Bar en el mateix horari del Golf.

Grup Peralada informa, a través d'un comunicat, que "manté el seu compromís de constant evolució amb aquesta profunda remodelació de l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf, amb l'objectiu de consolidar-se com un destí de tot l'any en el marc del conjunt Peralada Resort".