L´Ajuntament de l´Escala ha creat una àrea de buidat d´autocaravanes al polígon industrial dels Recs, just a la confluència entre les carreteres de Bellcaire i de Viladamat. L´objectiu és donar un servei bàsic als turistes que opten per aquest tipus de transport i visiten el municipi, atès que havia estat una demanda creixent els darrers anys.

Es tracta d´un servei bàsic i gratuït que inclou la possibilitat de buidar els dipòsits de sanejament de les autocaravanes i reavituallar-se d´aigua potable.

"Aquest és un servei turístic més que dóna el municipi, però hem de tenir tots clar que si el que es vol és acampar, això només està permès als càmpings", remarca la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Marta Rodeja. En la mateixa línia, el regidor de Medi Ambient, Àngel Rodríguez, confia que aquest servei eviti que hi hagi buidatges irregulars en altres punts del municipi.

L´àrea de buidat d´autocaravanes és a l´accés sud del municipi, en un espai ben comunicat i senyalitzat.

L´Ajuntament de l´Escala ha invertit uns 30.000 euros en l´adequació d´aquest espai, amb capacitat per a dues autocaravanes de forma simultània.