ERC Vilafant ha aconseguit incloure dins els pressupostos 2016 inversions que formen part del programa electoral dels republicans com, per exemple, la xarxa de carril bici que s'allargarà fins al Camp dels Enginyers i intervencions al conjunt monumental i arqueològic de Palol Sabaldòria. D'altra banda, la insistència d'ERC també ha permès que s'afegeixi al document la creació d'un voral per a vianants paral·lel a la N-260 entre les urbanitzacions del Parc i l'Arengada així com la millora de l'accés i el pàrquing de la deixalleria i del cementiri.

El portaveu del grup municipal d'ERC a Vilafant, Sergi Palomeras, explica que "des del primer dia que vam començar a parlar dels pressupostos vam trobar bona sintonia amb l'equip de govern". Palomeras afegeix que durant les reunions "es van resoldre els dubtes que teníem i la predisposició va ser positiva a l'hora que féssim propostes d'inversió. En definitiva, és el diàleg que reclamàvem des d'ERC i el que esperem d'un govern en minoria".

Els pressupostos 2016 de Vilafant està previst que s'aprovin durant el plenari extraordinari que se celebrarà aquest dimecres 23 de desembre