Turisme

Roses ha presentat la seva oferta al Saló Nàutic de París

L'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus ha tornat amb bones sensacions de la capital francesa

17.12.2015 | 10:54
Roses s´ha promocionat a París.

L'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus ha tornat amb bones sensacions del Saló Nàutic de París on ha presentat la seva oferta. Durant l'esdeveniment, que s'ha celebrat del 5 al 14 de desembre, s'ha fet una important promoció adreçada principalment als turistes francesos que planifiquen les seves vacances buscant zones marítimes i una oferta atractiva relacionada amb el turisme nàutic. També s'ha fet promoció de l'activitat innovadora del Pesca Turisme.

La coordinadora de l'Estació Nàutica, Clàudia Abad, ha pogut recollir dels visitants nombroses peticions i informació per passar les vacances a Roses i el Cap de Creus.

El Saló Nàutic de París, un dels més importants d'àmbit europeu, ha tancat amb xifres esperançadores en un context de shock degut als atemptats que ha patit la capital francesa pel terrorisme jihadista . Hi han passat 200.000 visitants.

L'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus hi ha pogut participar gràcies a la col·laboració amb la marca 'Catalunya' i integrada a l'espai de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET).
El turisme nàutic va a l'alça a Roses i el Cap de Creus.

Segons un estudi encarregat per l'Estació Nàutica i Roses Comerç, aquest estiu ha crescut un 15 per cent la demanda d'activitats sobretot per part de visitants francesos , espanyols, catalans, alemanys i italians. Les activitats més sol·licitades han estat les excursions marítimes, el parc aquàtic i el Tren Turístic així com també el lloguer de motos aquàtiques i d'embarcacions , i activitats com el parasailing , la banana o l'embarcació ràpida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema