En el marc de la I Jornada Empresarial "Accions de futur i allotjaments turístics" avui s´han lliurat a l´Hotel Xon´s d'Empuriabrava els Premis Empresa Emprèn, nascuts amb l´objectiu de fomentar l´esperit emprenedor i la cultura de la innovació a l´empresa com a instruments de dinamització econòmica de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, així com actuar com a mitjà de difusió dels nous projectes empresarials, premiar la innovació i reconèixer la figura de l´emprenedor/a i de l´empresari.

L´Hostal Rural Ca la Caputxeta ha estat guanyador del Premi Empresa Innova, dotat amb 1.500€, per a les empreses de més de cinc anys d´activitat que destaquin per la seva trajectòria i capacitat d´adaptació als canvis i a les noves oportunitats.

Windoor ha estat premiat amb el Premi Empresa Emprenedora, dotat amb 1.500€, per a empreses de nova creació, que destaquin per la seva capacitat d´expansió i creixement.

Vet Aquí ha estat distingit amb el Premi Jove Empresari, dotat amb 2.000€, per a joves de fins a 35 anys que hagin iniciat un nou projecte empresarial.

La creació dels Premis Empresa Emprèn és una de les actuacions desenvolupades en el marc de les línies estratègiques definides al Pla Estratègic Econòmic i d´Ocupació (suport al teixit empresarial, promoció i dinamització del comerç local i foment de l´esperit emprenedor i noves activitats econòmiques), que respon a la tasca conjunta, coordinada i consensuada a les Taules de Treball Empresarial celebrades al llarg del 2014 i 2015 amb les associacions d´empresaris i comerciants del municipi.