L’empresa rosinca Publimas ha dissenyat la campanya comercial del Nadal a Roses partint d’aquest lema: 'Aquest Nadal, comprar a Roses té premi'. I la particularitat especial d’aquesta campanya és, no només el "premi", sinó també la unió de tres entitats -l'Associació de Comerciants de Roses, l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i les botigues del Mercat Cobert- amb un objectiu comú: "L'objectiu és Roses".

La frase és del president de l’Estació Nàutica, Miquel Gotanegra, que va presentar la campanya al costat dels representants de totes les persones que han fet possible que comprar a Roses tingui premi. La vicepresidenta de l'Associació de Comerciants, Roser Alabert, descriu quin és el gran atractiu d'aquesta campanya: "Hem distribuït entre tots els comerços associats a les tres entitats 30.000 butlletes que, a través del sistema de rasca, donen l'oportunitat d'aconseguir regals directes, de 5 euros i de 10 euros en compres i també experiències, com sessions d'spa, sopars, sortides en vaixell i altres sorpreses".

Un video promocional mostra l'alegria de la clienta d'una botiga que després de rascar una de les butlletes descobreix que està premiada. En aquest sentit, Ana Belén Miralles, en representació dels botigueres del Mercat Cobert explica que en les 30.000 butlletes rasca s'hi contenen un total de 6.000 euros en premis. "Estem molt contents en veure que el sector comercial del poble ens hem posat d'acord per tirar endavant aquesta campanya. La gestió ha estat molt bona i l'enfoc de la campanya nadalenca, un encert", anota Ana Belén Miralles.

El regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, felicita les associacions per la iniciativa, de la qual diu que "és molt engrescadora i a més té el valor afegit de la connotació social".

La campanya es porta a terme tot el desembre i fins al 6 de gener del 2016.