Roses Comerç, l´Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i l´Associació de comerciants del Mercat Cobert de Roses s´han unit per impulsar la campanya "Aquest Nadal comprar a Roses té premi" que té per objectiu promocionar i estimular les compres al municipi. És la primera vegada que les tres entitats s´uneixen per dur a terme una iniciativa d´aquestes característiques que compta amb el suport de l´Ajuntament de Roses i de la Generalitat.

Els 240 establiment associats a Roses Comerç i a l´Estació Nàutica i la quinzena de botigues del Mercat Cobert de Roses s´han adherit a la campanya que es durà a terme durant tot el mes de desembre i fins el 6 de gener.

Avui el president de Roses Comerç i de l´Estació Nàutica de Roses, Miquel Gotanegra; el director dels Serveis Territorials d´Empresa i Ocupació de la Generalitat a Girona, Ferran Roquer; el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Fèlix Llorens; i Belén Miralles, representant de l´Associació de comerciants del Mercat Cobert de Roses, han presentat en roda de premsa a la sala de plens de l´Ajuntament de Roses la campanya de Nadal i solidària d´aquest any, un acte que ha comptat amb la presència del president dels Tramuntanets, Manel Caro.

Més de 6.000 euros en premis

Es repartiran més de 6.000 euros en premis que els clients de Roses Comerç i de les botigues del Mercat Cobert de Roses podran aconseguir amb les seves compres a través de les targetes rasques . Els comerciants regalaran als seus clients les targetes rasques per les compres realitzades a partir d´un import mínim que marcarà cada establiment en funció del producte. S´han elaborat un total de 30.000 targetes rasques que contenen més de 600 premis per un import de 5 i 10 euros que s´hauran de gastar al mateix establiment on s´hagi efectuat la compra.

A més, hi haurà una cinquantena de premis especials que consistiran en regalar experiències a Roses i els seus voltants. Aquests premis especials es podran recollir a les oficines de Roses Comerç fins el 9 de gener.

Aportació als Tramuntanets

Des de fa uns anys l´Associació de Comerciants de Roses i l´Estació Nàutica dediquen durant l´època de Nadal una atenció especial cap als col.lectius que necessiten ajuda. És per això que en aquesta ocasió i en el marc de la campanya s´ha decidit, conjuntament amb la Caixa, finançar el casal de Nadal que organitzat cada any l´Associació Tramuntanets de Roses per a nens i joves discapacitats físics, sensorials i psíquics.

En anteriors edicions es va fer una recollida solidària de joguines per sumar esforços amb Creu Roja i un aportacio de productes de menjar per al Banc dels Aliments.