El Centre Recreatiu Empordanès ha organitzat, per aquest cap de setmana, un programa d'actes de comiat per a l'edifici de la seva societat, que serà enderrocat ­l'any vinent, ja que està afectat directament per les obres de desdoblament de la carretera C-260.

L'entitat que presideix Josep Maria Monturiol explica que “aquest mes de setembre es van signar les actes d'expropiació forçosa i l'entrega del local social es farà a principis del mes de gener 2016. Durant aquests 69 anys, l'entitat del Centre Recreatiu Empordanès ha fet ús del local social per fer-hi tota classe d'activitats culturals, recreatives i d'esbarjo”.

Dues sardanes emblemàtiques

El comiat de l'edifici començarà, aquest dissabte a les cinc de la tarda, amb l'audició de dues sardanes emblemàtiques: 'Clam de Vilatenim', de Jaume Cristau, i 'Vilatenim', de mossèn Miquel Ayats. Tot seguit hi haurà concert i ball amenitzat per la Cobla Orquestra Internacional Maravella. Diu­menge al migdia tindrà lloc un dinar amb els socis del Centre amb ball per cloure els actes.