El proper dissabte 28 de novembre tindrà lloc una jornada de portes obertes a la recentment renovada seu de la Policia Local de Roses, perquè tots els veïns i veïnes que ho desitgin puguin visitar les seves instal·lacions. L'alcaldessa de Roses i regidora de Seguretat Ciutadana, Montse Mindan, participarà en la primera visita prevista a les 10.30 h.

Durant el mes de novembre ha tingut lloc el trasllat del personal i serveis de la Policia Local de Roses que al llarg dels mesos que han durat les obres s'havien allotjat en altres espais de la vila. Les noves dependències es troben ja en ple funcionament i celebraran el proper dissabte una jornada de portes obertes per donar a conèixer el nou equipament a la ciutadania.

Les visites es realitzaran entre les 10.30 i les 13 hores, amb l'acompanyament de personal de la mateixa comissaria, que mostrarà als assistents les diferents dependències donant-los les explicacions corresponents als diversos serveis i funcions que es desenvolupen a cada espai.

El projecte de remodelació dut a terme els darrers mesos ha actuat en totes les plantes de l'edifici, millorant els accessos, la planta baixa destinada a l'atenció al públic i la del soterrani, que s'ha destinat a sala de briefing, oficina, magatzem i garjola. Pel que fa a les plantes alçades, la primera i segona s'han reservat a despatxos i sales de reunions, mentre que la tercera s'ha destinat a l'àrea de vestidors i serveis.

El projecte ha permès augmentar en 184 m2 la superfície de l'edifici, passant dels 447 m2 que ocupava anteriorment als 631 m2 actuals. El pressupost del projecte ha estat de 475.000 €.