El Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, amb la col·laboració dels consells comarcals de l´Alt i el Baix Empordà, els ajuntaments de Figueres i la Bisbal i voltants, organitzen la jornada tècnica Networking Empordà, que se celebrarà aquest dimecres, de les nou del matí a dos quarts d´una del migdia, a la sala de plens el Consell Comarcal, a Figueres. La jornada té per objectiu reunir diversos productors, restaurants i empreses d´allotjament i activitats turístiques de l´Empordà perquè puguin crear sinergies o relacions comercials. Per tal de fer-ho possible, hi haurà un espai per intercanviar experiències i documentació entre els assistents.

La jornada començarà amb la recepció de participants i la presentació a càrrec de Joaquim Felip, vicepresident del Consell Comarcal, i de Rosa Geli, cap de l´Oficina Comarcal a l´Alt Empordà del Departament d´Agricultura. A continuació, començarà el networking, a manera de roda de contactes i entrevistes entre tots els assistents.

La jornada serà gratuïta, però cal inscriure´s prèviament, a través del Consell Comarcal de l´Alt Empordà -Àrea de Turisme 972 51 44 31 (Eva)- o bé mitjançant el formulari en línia que es pot consultar a la pàgina web del Consell. Les places són limitades i es prioritzaran les empreses que no hagin participat en la jornada anterior, celebrada la primavera passada a la Bisbal d´Empordà, així com la varietat de productes.