Aquest mes de novembre han finalitzat els treballs d'ampliació del pati de l'Escola Carme Guasch de Figueres. Licitades des de l'Ajuntament, les obres s'han consensuat amb l'equip directiu del centre a partir de tres propostes que s´havien fet des dels Serveis Tècnics Municipals.

El resultat final ha estat un creixement de 662 metres quadrats de la zona d'esbarjo per la part de llevant de l'escola, ampliant fins a 4.043 metres quadrats tot el recinte del pati. Una operació que permet que arribar a una ràtio de pati de 10,42 m2 per cadascun dels 460 alumnes de l'escola.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es mostra satisfeta per la solució trobada entre el centre i l´Ajuntament, fruït del treball i diàleg amb la regidoria d´educació.

Per la seva part, la regidora d'Educació, Mar Casas, agraeix la predisposició dels representants de l'escola per trobar la millor solució possible per l'ampliació del pati, la qual s'ha endarrerit un parell de mesos i destaca la feina realitzada des de l´Ajuntament per donar amb aquestes obres, resposta a les necessitats de tota la comunitat educativa del centre.