La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà fan aquest dimecres, dia 18, una sessió informativa adreçada als veïns del municipi de la Jonquera, per explicar-los les obligacions que cal complir en matèria de prevenció d'incendis forestals. Concretament, en el decurs de la sessió s'explicaran les mesures de protecció de les persones i els béns que es troben en terreny forestal (o a menys de 500 metres), i altres accions de conscienciació dels veïns del municipi en relació al risc d'incendis forestals en interfase urbana.

La sessió s'emmarca dins del programa d'assistència als ajuntaments per a la prevenció d'incendis forestals que porten a terme la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, en col·laboració amb els Consells Comarcals.

A la sessió hi assistiran el director dels Serveis Territorials d'Interior, Albert Ballesta; el cap de la Regió d'Emergències de Girona dels Bombers de la Generalitat, Enric Cano; així com representants del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, de la Diputació de Girona i dels Agents Rurals del Departament d'Agricultura.

L'activitat informativa està dedicada a les 'Obligacions per a la prevenció d'incendis en l'interfase urbana-forestal'.