El servei municipal de manteniment de la Via Pública ha començat els treballs de renovació d'una part de la vorera del carrer Ramon Llull, al barri del Poble Nou figuerenc. L'obra té un àmbit d'actuació de 256 metres quadrats, just davant dels terrenys de la fàbrica de la sureda d'en Bertran.

Amb aquesta obra el Govern municipal dóna resposta a una llarga reivindicació dels veïns de la zona, en un tram de vorera que no estava urbanitzada i que s'havia convertit en un espai de lleure per als gossos. A part de la vorera -urbanitzada amb ciment de color terra-, els treballadors municipals també han podat els xiprers, han col·locat nous senyals, han pintat un pas de vianants a la cruïlla amb el carrer Dalmau de Creixell, a més de reparar i instal·lar dues columnes d'enllumenat públic per facilitar el pas de vianants per aquest punt de la ciutat.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es mostra satisfeta perquè "amb l'inici de les obres el passat 12 de novembre complim amb un compromís que des del Govern de la ciutat havíem adquirit amb els representants dels veïns del Poble Nou".

Des de la regidoria de Serveis Urbans, Joaquim Felip, recorda que "les terres sortints de l'excavació serviran per tapar els forats del camp situat a nord de la carretera de Les Forques, a més de cobrir parts d'un fals reg que les aigües havien excavat mesos enrere".