Aquest divendres al matí s'han completat els treballs previs del projecte de millora del front marítim del nucli antic, que han inclòs la retirada del mobiliari urbà i la retirada de terrasses del primer tram de l'obra. També s'ha signat l'acta de replanteig de l'obra, amb la presència dels responsables municipals, de l'empresa adjudicatària, de la direcció de l'obra i dels serveis de Costes de la Generalitat i de l'Estat, segons informa l'Ajuntament.

Dilluns està previst que comencin a treballar les màquines que han de fer els enderrocs necessaris per tal de substituir el paviment actual per un que estarà situat a un sol nivell. Com estava previst, el primer tram de l'obra és el tram de carrer entre la Punta i el giratori de la Platja. Hi ha tres trams més: El segon va des del giratori fins al carrer Santa Màxima (està previst que les terrasses d'aquest tram es comencin a desmuntar a finals de la setmana vinent); el tercer va des del carrer Santa Màxima fins a la casa del Gavià; i, finalment, el tercer tram d'obres és el de la Riba. Podeu veure la planificació de les diferents fases aquí.

A partir del proper dilluns, coincidint amb l'inici dels treballs d'enderroc al primer tram, quedarà tancat l'aparcament de la Riba i el trànsit rodat a la zona de la Platja.