'Networking EmpordÓ'

L'Alt i el Baix EmpordÓ treballen junts per afavorir la venda de proximitat

Agricultura promou una trobada amb el suport dels consells i dels ajuntaments de Figueres i la Bisbal

13.11.2015 | 08:06

El departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat, amb la col·laboració dels consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, així com dels ajuntaments de Figueres i la Bisbal i rodalies, organitzen una jornada tècnica amb el nom de 'Networking Empordà' per al proper 25 de novembre, de 9 a 12.30 hores.

Aquest sessió es farà a Figueres (sala de plens el Consell Comarcal l'Alt Empordà) i té per objectiu reunir a diversos productors, restaurants i empreses d'allotjament i activitats turístiques de l'Empordà perquè puguin crear sinergies o relacions comercials. Per tal de fer-ho possible hi haurà un espai per intercanviar experiències i documentació entre els assistents.

La jornada començarà amb la recepció de participants i la presentació a càrrec de Joaquim Felip, vicepresident del Consell Comarcal, i de Rosa Geli, cap de l'Oficina Comarcal a l'Alt Empordà del DARP. A continuació començarà el networking, a mena de roda de contactes i entrevistes entre tots els assistents.

La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament a través del Consell Comarcal de l'Alt Empordà (Àrea de Turisme – Telf. 972 51 44 31) o bé mitjançant el formulari en línia que es pot consultar a la pàgina web del Consell. Les places són limitades i es prioritzarà les empreses que no hagin participat en la jornada anterior, celebrada la passada primavera a la Bisbal, així com la varietat de productes.

La publicació del decret per a l'acreditació dels productes de venda de proximitat ha afavorit el coneixement per part del consumidor d'aquests productes i la valorització de la producció pròpia. Amb aquesta trobada és pretén novament reunir a diversos productors, restaurants i empreses d'allotjament de l'Alt i el Baix Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema