El bon funcionament dels wc públics a Roses i les necessitats detectades en altres punts del municipi han motivat que l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Públics hagi decidit instal·lar tres mòduls més el proper any. Entre l'1 de juliol i el 15 d'octubre, 119.016 persones han utilitzat els quatre mòduls de wc situats a diferents indrets de la via pública a Roses.

Dels mòduls instal·lats actualment, el més freqüentat durant aquest període ha estat el lavabo proper al Monument al Pescador del passeig rosinc, que ha rebut 50.708 visites. El segueixen el de Santa Margarida (33.593) i el de la Punta, a la platja de la Perola, amb 28.145 usuaris. Finalment, el lavabo públic automàtic situat al pàrquing del Salatar, ha rebut 6.570 usuaris.

Aquest darrer lavabo és automàtic i autorentable i l'únic de pagament -0,20€-, per finançar el seu manteniment. El bon resultat d'aquest mòdul ha fet decidir l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Públics a instal·lar l'any vinent tres mòduls més a d'altres indrets de Roses on s'ha detectat la necessitat d'urinaris públics. El cost de cadascun d'aquests wc automàtics és de 40.000 € i s'instal·laran a la Riera Ginjolers, al Port Esportiu i a la zona del mercat de la Ciutadella.