Aquest dijous 12 de novembre, l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Vilafant per atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l'Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d'interès general. Les visites s'atendran al Local Social de les Forques i prèviament cal concertar l'entrevista (900 124 124 o sindic@sindic.cat). Qui aprofitarà aquesta visita és la Plataforma proinstitut de Vilafant, constituïda recentment.

La Plataforma de Pares d'Alumnes per a l'edifici de l'Institut de Vilafant està disposada a endegar tot tipus de mesures de pressió amb la finalitat d'accelerar una demanda que considera essencial per a tots.

A la Plataforma, s'hi han adherit també representants de les AMPES de les escoles d'Educació Infantil i Primària de Borrassà i Vilafant (Centres Sol i Vent i Les Mèlies) i ja han tingut una primera trobada amb la direcció del centre i el representant de l'Ajuntament per presentar la iniciativa. El mateix dijous (20.30 h), hi ha una reunió al Centre Cívic de les Mèlies.