L'empresa municipal de serveis Rosersa està treballant en el projecte d'adequació i millora paisatgística del mirador del Puig Rom, un espai dotat d'unes vistes excepcionals de la badia de Roses i la plana empordanesa, que rep una important afluència de visitants. Les obres duraran un mes i suposaran la millora de l'accés, aparcament i mirador pròpiament dit, així com l'enjardinament de tot l'espai.

Les actuacions que ja s'han iniciat i que s'allargaran durant tot el novembre consisteixen en l'ordenació d'una àrea d'aparcament, la millora de les escales d'accés i l'adequació de la zona de mirador pròpiament dita, per fer l'àrea d'estada més agradable.

Així, en aquest espai, es col·locaran bancs i una pèrgola amb buguenvíl·lies i es plantaran arbres i plantes arbustives en el parterre central per crear una agradable zona d'ombra.

Per últim, l'escala existent es remodelarà i es col·locarà una barana per millorar la seguretat i facilitar la pujada a l'esplanada del mirador als visitants. El conjunt dels treballs compten amb un pressupost de 13.800 €.