Les sisenes Jornades L'Empordà, el paisatge com a actiu econòmic, estan organitzades per l´Institut d´Estudis Empordanesos, Via Pirena i Setmanari de l'Alt Empordà, amb la col·laboració dels Consells Comarcals de l´Alt i el Baix Empordà i de la delegació de la Fundació Catalunya Europa a l'Empordà. L´acte central tindrà lloc aquest dissabte, 7 de novembre, a partir de les deu del matí, al Museu d´Arqueologia d´Empúries, amb un seminari sota el títol de Fòrum Empordà.

Les Jornades L'Empordà, el paisatge com a actiu econòmic "pretenen consolidar-se com un observatori empordanès, és a dir, com a espai de pensament, reflexió i debat, contribuint a l´enriquiment de les conclusions, així com de la seva anàlisi i seguiment sistemàtic", segons explica el director de les Jornades, l´economista i exalcalde de Figueres, Joan Armangué.

També s´aprofitarà la sessió per fer una anàlisi i seguiment de les conclusions (2010-2014) de les Jornades, a càrrec de Pere Gifre, membre del Consell assessor de la Fundació Catalunya Europa a l´Empordà.