Ensenyament

Roses fomenta el coneixement de la Casa de la Vila entre els escolars

L'alcaldessa Montse Mindan ha rebut els alumnes de tercer del col·legi Montserrat Vayreda

05.11.2015 | 12:12
Els escolars en el saló de plens.

Aquest matí s'han reprès les visites dels escolars del municipi a l'Ajuntament corresponents al curs 2015-2016. Els primers alumnes a participar-hi, han estat els nens i nenes de 3r curs de l'Escola Montserrat Vayreda, a la qual seguiran a partir d'ara la resta de centres escolars de Roses.

Aquesta activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius del municipi, i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l'administració local.

Durant les sessions, es dóna a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l'Ajuntament. La visita s'inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi, on l'alcaldessa ofereix una breu explicació sobre les funcions i funcionament de l'Ajuntament i respon les preguntes formulades pels estudiants.

La visita continua després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on es mostra als alumnes les tasques que desenvolupen els diferents departaments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema